Verksamhetsåret 2019 är i full gång. Några av våra medlemsföreningar är mitt i säsongen och några startar upp sin säsong. Vi önskar alla lycka till med sina verksamheter och hoppas på ett framgångsrikt 2019.

Styrelsen för Örgryte IS har också startat verksamheten och planeringen för 2019.

Styrelsen har satt igång arbetet med en Vision för Örgryte IS. En långsiktig vision som skall göra föreningen till Sveriges bästa alliansförening. Detta arbete skall avslutas under 2019 och presenteras på olika sätt. Det är styrelsen som leder detta arbete.

Styrelsen ambition är också att försöka bilda en stiftelse under detta år. Ett omfattande arbete som kommer innebära externa bidragsgivare för att kunna genomföra ett bildande av en stiftelse.

Förutom dessa omfattande uppgifter kommer vi att se till att våra aktiviteter under året får en bättre spridning och når fler av våra medlemmar.

Det gäller både ÖIS dagen och den 4 december firandet. Dessa aktiviteter skall göras mer attraktiva så att fler medlemmar i första hand medverkar vid dessa tillfällen. Vi kommer via vår hemsida och genom sociala medier se till att information kommer ut i god tid.

 

Håkan Friberg

Ordförande

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 7 =