ÖIS-dagen 2017

Kära ÖIS vänner,

För andra året arrangerades ÖIS-dagen på ÖIS-gården. En härlig höstdag med sol och många människor på plats. Tanken är att detta skall vara en familjedag där alla är välkomna. Jag tycker att vi lyckats med att få intresse bland alla generationer för denna dag. Givetvis står våra barn och ungdomar i första rum en sådan här dag. Några av barnen fick också möjlighet att spela match mot ÖIS A-lag. Mycket uppskattat och mycket inspirerande för de unga som troligtvis inte glömmer denna dag i första taget.

Det finns också ett litet tävlingsmoment där vi försöker få alla barn att testa andra grenar. Till detta följer en liten prisceremoni vilket är mycket uppskattat. Det är värdefullt att de unga får testa på andra idrotter och få möjlighet att känna att man väljer rätt sport för egen del.

För min del blev dagens höjdpunkt när Agne Simonsson kom till ÖIS-gården. Detta för att namnge den fina gräsplanen. Agne är troligtvis den största fotbollsspelaren inom ÖIS. Både för sitt spel i klubben men också i landslaget och som proffs i Spanien.

Agne var på gott humör och uppskattad att få namnge denna plan till Agnevallen.

Slutligen vill jag passa på och tacka alla funktionärer, föräldrar och ledare som gör denna dag möjlig. Utan Ert engagemang går det inte att genomföra ÖIS dagen, Till detta vill jag också tack våra sponsorer som Lundhags (sportkläder), Kulturbåtarna, Gamlestadens Bowlinghall, Svensk Cater (kioskvaror).

Väl mött 2018.

Håkan Friberg
Ordförande, Örgryte IS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply