Första årsmötet

Nu har vi haft det första årsmötet i Örgryte IS. Ett historiskt årsmöte där samtliga alliansföreningar är representerade.

Vårt första år gick bra och vi ser framemot att arbeta vidare med våra gemensamma aktiviteter för att stärka ÖIS på alla plan. Det var inga förändringar i vår styrelse vilket jag är mycket tacksam för. Styrelsen har varit aktiv och verkligen fått fram bra frågor att arbeta vidare med.

Under 2017 kommer vi att arbeta med ett gemensamt medlemsregister och se till att detta uppdateras. Det är ett svårt arbete men jag tror att med Magnus Wennerbeck i spetsen kommer detta gå bra.

Vår hemsida försöker vi hålla igång så mycket det går. Martin Frotjold håller i detta på ett mycket bra sätt.

Vi kommer även i år att arrangera ÖIS dagen i september månad. Vi siktar på att denna familjedag skall bli ännu bättre än 2016. För detta behöver vi all hjälp från medlemmar i våra föreningar. Örgryte IS har också ett ansvar när det gäller att hålla samman alla föreningar under vårt fina märke. Vi kommer därför att från och med i år uppmärksamma den 4 december på ett annat sätt. Det är föreningens födelsedag och vi planerar en del aktiviteter kring detta. Jag återkommer med detaljer.

Ser framemot ett framgångsrikt 2017 för alla föreningar i ÖIS familjen

Håkan Friberg
Ordförande, Örgryte IS

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply