God Jul & Gott Nytt År!

Kära ÖIS vänner

Året 2016 går mot sitt slut och jag har haft det stora nöjet att arbeta som ordförande detta första år i moderföreningen Örgryte IS.

Örgryte IS har nu 4 egna föreningar med egna verksamheter, styrelser och ansvar för sina aktiviteter. Jag tycker detta första år fungerat bra och varit intressant. Vi har lärt oss mycket och tar med oss nya erfarenheter in till nästa verksamhets år.

Vi kan känna oss mycket stolta med dessa fyra föreningar. Alla är på elitnivå och håller hög klass. Några ligger på den yttersta elitnivån i Sverige.

Min ambition är att tillsammans med styrelsen fortsätta arbeta för att behålla denna nivå och också utveckla föreningarna. Hålla ihop föreningen och använda vårt varumärke så att vi stärker föreningarnas verksamheter. Vi kommer att arbeta med denna fråga under 2017. Vårt varumärke är starkt och vi kan utveckla detta mer.

Jag är också mycket stolt över det engagemang som finns inom våra föreningar. Hur vi stödjer och hjälper ungdomar och ser till att man har en positiv och intressant sysselsättning under sin fritid. För att hålla ihop föreningen och dess verksamheter krävs olika aktiviteter för att klara denna viktiga uppgift.

Vi kommer bland annat arrangera ÖIS dagen under 2017 och förhoppningsvis göra denna ännu bättre än 2016. Tack till alla som ställde upp och jag hoppas Ni återkommer med goda idéer inför 2017.

Ett nytt verksamhetsår ligger framför oss som jag hoppas blir ett framgångsrikt år för alla föreningar.
Jag önskar alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År.

Håkan Friberg
Ordförande, Örgryte IS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply